Lankakaupan lisäksi jättämänne kommentit piristivät. Sain viikonloppuna valmiiksi uudet sukat.

2904289369_73af493623.jpg

Malli: oma, 40 s
Lanka: Villa Laurilan sukkalanka (90 % suomenlampaan villaa, 10 % nailonia) 100 g
puikot: 3,5 mm

Sukkiin sain idean Annikaisen sukista. Sain luvan kopioida palmikon omiin sukkiini. Aloitettuani neulomisen tajusin kuitenkin, että lanka on liian paksua ja sitä on aivan liian vähän suoraan kopioimiseen. Päädyin omaan versioon. Lanka on tosiaan paksua, paljon esimerkiksi seiskaveikkaa paksumpaa. Neulominen sujui nopeasti, mutta ei ollut yhtä kivaa kuin ohuemman neulominen. Tarvitsin kuitenkin paksut sukat, jos se auttaisi armottomaan jalkojen paleluun talvisin töissä ulkona. Jos pitää paksusta sukkalangasta, niin suosittelen ehdottomasti. Lanka on pehmeää ja miellyttävän tuntuista sekä sopivan rouhean tuoksuista. Yksi kerä riitti juuri ja juuri näihin sukkiin.

Sukkien takana pilkistelee villaiset piristykseni. Menimme mökille viikonlopuksi ja matkanvarrella oli pakko poiketa Villa mokkaan. Mukaan tarttui kaksi Mokkasukka kerää ja hieman muutakin.

Sitten tarvitsisin kipeästi apua, sillä sunnuntaina on kummitytön 2 v. synttärit ja myssyä on toivottu. Ohjeita? Olen yrittänyt jo kettuhattua, pitsi baretttia ja myssyä uusimmasta suuresta käsityölehdestä. Liian pieni näyttää tulevan: kettuhatusta tuli teekupin lämmitin. Joku takuuvarma ohje on nyt hakusessa.