Tuula haastoi minut:

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

PÄÄLLÄNI: Olen edelleen samoissa vaatteissa, jotka olivat töissäkin päälläni. Yleensä vaihdan heti kotiin tultuani verkkarit jalkaan, mutta nyt se jostain syystä jäi tekemättä. Eli päälläni on: alushousut ja rintaliivit, sukat, farkut, musta pitkähihainen trikoopaita ja musta, pitkä pitsineuleliivi (joudun häpeäkseni kyllä tunnustamaan, että tämä on ostotavaraa Lindexiltä)

En haasta ketään, mutta 5 halukasta voi tämän haasteen tästä napata itselleen :)

Ja sitten sukkiin. Laitoin nämä jo eilen Sukkasatoon, mutta koska vuodatus hidasteli eilen tänne nämä tulevat nyt viiveellä.

Vihdoinkin sain nämä kamaluudet valmiiksi. En pitänyt alunperinkään tästä Jitterbug langasta, joka näytti kyllä vyyhdissä kivalta. Kutoa se oli ihanaa, mutta ulkonäkö on liian sekavaa. Langan käsittääkseni piti riittää yhteen sukkapariin, mutta niin ei käynytkään. Viikonloppuna sukkien nykyinen omistaja, äitini sai valita langan, jolla jatkan toisen sukan kärjen. Punainen ei kuulemma pyytele anteeksi langan loppumista vaan julistaa sen koko maailmalle.

891195.jpg

Malli: Pomatomus
Lanka: Jitterbug
Puikot: 2,5
Muutokset: varressa vain kaksi kertaa mallikerta kolmen sijaan

Viikonloppuna sain valmiiksi myös kahdet pienet sukat, jotka tulevat kummitytölleni ensimmäiseksi synttärilahjaksi:

891236.jpg

Sini-kirjavaraidalliset:

Malli: oma, perussukka
Lanka: sininen Lanett, kirjava Regia
Puikot:2,5

Vihreä-puna-kelta-siniraidalliset

Malli: SK 8/07, hippitytönsukat s.39, paljon muutoksia
Lanka: Keltainen Sisu, muut Lanett
Puikot: 2
Muutokset: Vähemmän värejä, kuin ohjeessa, varressa jätin pois nurjat kerrokset ja kudoin pienemmillä puikoilla ja terästä tein lyhyemmän, jotta olisi sopiva 1-vuotiaalle.