Ei se uusi laskuri toimikaan. Käynnit olivat pudonneet yhtäkkiä puoleen siitä kun edellisen kerran kävin. laskuri saa lähteä, onneksi Vuodatuksen tilastot toimivat tällä hetkellä. Harmi vaan olisi mukava saada tietää koko kävijämäärä.

Kyllästyneenä epäonnistuneisiin tai tylsiin neuleisiin päätin pelata varman päälle. Aloitin työn joka tuskin voi epäonnistua ja jolle on varmasti käyttöä: kauppakassi virkkaamalla. Langan kaivoin varastoistani. Se on vuonna x ostettu Anttilasta. Unkarilaista Ericaa, joka on 100 % puuvillaa. Olen joskus aloittanut kutomaan siitä neulepaitaa, josta valmistui vain etuosa ja osa takaosaa. Lanka oli liian hopeaista.

498756.jpg

Otin kuvan jo aamulla, mutta nyt on jo ilta ja päivän mittaan kassia on syntynyt vauhdilla lisää. Lankaa kuluu (onneksi, lankavarastot pienenee!) kovaa vauhtia ja kassiin mennee 5 kerää. Saatan ommella kasssiin kagasvuoren, mutta en ole vielä ihan varma.

Miehen nimppareitten kunniaksi väsäsin sille tänään lahjan:

498748.jpg

Eli ostin trikoopaidan ja painoin sekä kirjailin siihen Saab 96:n kuvan. Luulin keksineeni ihan itse hyvän uuden kikan sabluunalla painamiseen eli sprayliiman, mutta ohje olikin liimapurkin kyljessä... Paidassa kuva sijoittuu oikeaan helmaan.

498751.jpg

Oli mukavaa tehdä pitkästä aikaa tällaista ja lopputulokseen olemme kummatkin tyytyväisiä.