EDIT:  Tarvitsisin kipeästi 2.5 mm 40/60 cm Addin niklatut pyöröpuikot. Olen yrittänyt etsiä netistä kauppaa, josta niitä saa tilata suht edullisesti. Turhaan. Vihjeitä?

Kevät selvästi on tulossa, tai ainakin mä ja Otto-kissa luullaan niin. Minä aloitan hulluna neuleita ja Otto ravaa ympäri pihaa ilmaa haistellen.

Otin kuvan neulekoreistani, joissa näkyvät uudet aloitukset

2270757335_0d6fd5dd61.jpg

Taimaisena sininen mytty, joka valmistuikin jo eli kevätmyssy kummipojalle. Ohje on Modasta, joka myös näkyy kuvassa. Olisin halunnut enemmän retrovärejä, mutta paikallisesta pienestä kangas- ja lankakaupasta ei sellaisia saanut. Onneksi sai edes oikeata lankaa.

Ruskea sukan alku on Gentleman's Shooting Stockings Knitting Vintage Socks kirjasta. Miehelle, joka harrastaa ampumista vain unissaan, unisukiksi.

Harmaa helmineule on valmis takakapple Dropsin uusimmassa mallistossa olevaan liiviin. Kesäisten vaatteiden aloittaminen kertoo myös keväisestä mielestä. Meinasin myös tilata lankaa Basalt toppiin, jotta voisin aloittaa sen pian. Onneksi järki puuttui peliin, sen voi aloittaa hieman myöhemminkin.

Siniset langat ovat samaa Mandarin Petitiä, kuin kevätmyssykin ja niistä on tulossa kevätpaita samaiselle kummipojalle. Aloitin, purin ja aloitin uudelleen.

Papereiden alla oleva musta on varjon lisäksi myös kauluri kakkonen. Sekin aloitettu, purettu ja aloitettu uudelleen. Ihmeen lyhyt on muisti, kun en enää muistanut oikein silmukkamäärää.

Ymm. Kaivelin myös langat esille miehen lapasiin. Ja kovasti taas on alkanut poltella Thermalin valmiiksi tekeminen. Tekisi mieli ottaa se matkalle mukaan 4 viikon kuluttua. Pitää vain ensin tilata puikot, sillä 3,5 mm puikot saivat hieman vaurioita miehen käsissä.