Yleensä syksyn tullen en ole saamaton, mutta nyt on iskenyt uskomaton velttous. Väsyttää, niskat on jumissa, migreeni on iskenyt pahana ja mikään ei innosta. Neulominen on ollut aika jäissä. Olen saanut vamiiksi muutamat lapaset. Yhdet aikuisten ja kahdet lasten. Olen myös aloittanut pienten hattujen projektia, mutta palaan siihen myöhemmin.

2881727217_6ca9b66634.jpg

Nämä lapaset on neulottu värjämättömästä villasta ja Norosta. Värjäämättömän villan ostin suoraan tuottajalta viime vuonna Lohjan joulumarkkinoilta. Noro on Kureyonia ja ylijäämää joskus kauan sitten tekemästäni piposta. Pitkään mietin ovatko lapaset liian eriväriset pariksi, mutta sehän on just näiden juju. Menivät käyttöön kummipojan äidille.

2882561972_2277c22b79.jpg

Näitä on syntynyt itseasiassa kahdet: yhdet pienelle sievälle tytölle ja toiset töihin varalapasiksi. Lanka on 7-veljestä isoraitaa. Tykkään väreistä. Töissä eskarilainen tyttö kyllä oli sitä mieltä, että nää on poikien väriset. Tyttöjen lapasissa olisi kuulemma vain pinkkiä ja liilaa. Muut tytöt oli onneksi erimieltä.

Syyssaamattomuuteen ajattelin lääkkeeksi kokeilla hieman lankakauppashoppailua :)