Aloitin mustan takin neulomisen vaikka kaikki mutkin työt ovat katastrofaalisesti kesken. Mustalle takille tuli kuitenkin tarvetta. Kuvat puuttuvat, sillä yritin lisätä kuvia Flickristä Jaanan neuvomalla tavalla, mutta vuodatus herjaa kuvien olevan väärässä formaatissa. Kuvat lisään, kun keksin ratkaisun, mutta apua kaivataan edelleen... Blondi mikä blondi. Ravelryyn ainakin saan ne lisättyä. 

Edittiä: No en saa edelleenkään toimimaan, luultavasti vaan teen jotain väärin. Kiitoksia tuhannesti Jaana, että yritit auttaa! Tässä sitten kuvia rakeisina. Taidanpa odottaa, että pääsen Turkuun ATK-tukihenkilöni luokse kylään. Täytyy varmaan sitten lahjoa jollain...

Tässä kuitenkin mustan takin kuvat

1087828.jpg

Olen neulonut takkia Mambosta kutosen puikoilla. Malli on omasta päästä perus ylhäältä alaspäin raglan. Helppoa ja nopeaa. Ainoa että rystyseni kipeytyvät neulottaessa paksulla langalla. Eilen en oikeastaa voinut neuloa lainkaan, vaan käsiä oli lepuutettava kunnolla. Ja seuraavassa kuvassa onkin enemmän siitä, miksi tämä on takki.

1087837.jpg

Päätin siis kokeilla steekig-tekniikkaa. Virkkasin kontrastivärillä silmukat kiinni (mutta varmistin kyllä vielä koneellakin ompelemalla), sillä musta tuollaiset pienet kontrastiväriset yksityiskohdat ovat tosi hienoja. Ja kontrastiväri on oikeasti vihreä. Hihat vielä puuttuvat, mutta käyn niiden kimppuun seuraavaksi.

Yksi joululahjakin valmistui, mutta sen kuva on vain ravelryssä, ettei yllätys mene pilalle etukäteen.

Ja viimeiseksi vielä kuva joulukorttien askartelusta. Tai niiden askartelun aloittamisesta. Kortteihin tulevat kuvat ovat nyt ehkä valmiina. Saatan ottaa huomanna vielä sinisiä vedoksia. Mustat lumihiutaleet (ja vielä tuo lumihiutale) ovat ehkä liian tuomionpäivä meininkiä.

1087810.jpg