En ole vähään aikaan saanut päivitettyä blogiani, kun koulu kiireet ovat olleet melkoiset. Lopputyön palautus on maanantaina ja nyt työ on melkein valmis. Pari juttua enää tarkistettavana lähdekirjoista (jotka ovat jollakin muulla lainassa... ), joten nyt on taas aikaa muullekin.

Olen unohtanut kertoa menneeni työväenopiston verhoilu- ja entisöinti kurssille.Ihan hauskaa. Entisöinti on mulle kyllä tuttua jo ennestään, mutta oikeaoppisesti en ole osannut verhoilla. Kurssille mut innoitti Turusta roskalavalta löydetty nätti K-tuoli. Tuolista on nyt päälliset ja jousien sidonnat purettu pois. Aloitin myös sitomaan uudestaan. Verhoilukankaankin löysin, mutta rahaa sen ostamiseen ei ole vielä ollut. Se on kyllä aivan ihanan 50-lukulainen tummanruskea ja nypyliäinen muistaakseni Lauritzon Cocon kangas.Kuvia seurannee myöhemmin.

Neulerintamalle kuuluu hyvää. Niitä saa aina kiireistä huolimattakin tehtyä, kun se sopivasti rentouttaa kirjoittamisen lomassa. Aloittamani punainen mohairpaita on edistynyt ihan kivasti: helmasta puutuu muutama sentti ja toinen hiha. Siitäkin kuva myöhemmin. Lisäsin tuohon sivuun myös laatikot, joista näkee, mitä mulla on työnalla.  Joululahjoja aloitin myös ideoimaan, mutta en ole vielä yhdenkään tekemistä aloittanut.