Olen pari viime viikkoa keskittynyt lomailuun, enkä ole saanut edes päivitettyä blokia. Sain lomani aikana salaiselta neuleystävältäni kaksi (!) ihanaa pakettia. KIITOS! Ensimmäisessä oli kaksi pientä ristipistotyötä, jotka saan siis itse tehdä. Onpas hauska päästä kokeilemaan todella monen vuoden jälkeen ristopistotöiden tekemistä. Samassa paketissa oli myös kortti, jonka osana oli pusiillinen niittykukkien siemeniä. Pussi ei päätynyt valokuvaan, koska innokkaana puutarhurina kylvin sen jo :)

175829.jpg

Toisessa paketissa oli hienot valkoiset sukat, jotka on kudottu Norjalaisesta raanulangasta.

175830.jpg

Katsellessani kuvaa en voinut olla antamatta palautetta miehelleni, joka sen otti, koska itse en ollut huomannut sukkani olevan noin mytyssä. Mies vain totesi, että ainahan sun sukat on mytyssä. Miehet. Kuvaan pääsi näköjään myös pienet sievät miehen siskon tytön jalat.

Paketissa oli myös kaksi kerää lankaa, toinen harmaata mohairia ja toinen puuvillainen valko-sini-ruskean kirjava. Puuvilla langasta saattaa syntyä jotain lähipiiriin syntyneille vauvoille. Pientä ja sievää... Paketissa oli vielä bambuiset sukkapuikot. En ole koskaan aikaisemmin kutonut bambupuikoilla ja otin ne tietenkin innostuneena heti käyttöön. Aivan ihanat! En taida enää sukkia kutoakaan muilla. Kiitos Neuleystäväni,olet onnistunut keksimään minulle hyviä paketteja!

175835.jpg

Lomalla olen saanut neulottua. Kudoin neuleystävälleni jotain ja itselleni olen kutonut lapaset kasvivärjätyistä langoista ja sukat, joissa nuo bambupuikot on kiinni, ovat työn alla. Kasvivärjätyt langat ostin Vihdistä keskiaikamarkkinoilta pari viikkoa sitten. Unohdin kyllä kysyä, millä kasveilla punainen ja vihreä oli värjätty, mutta minulla on myyjän yhteystiedot tallella. Sininen on värimorsigolla. Sukat ovat oma mallini, mutta pitsi kuvio on sama, kuin aikaisemmissakin sukissa ja varastettu Baudelaire-sukista. Piti saada syksyksi hienostelu sukat hameiden seuraksi.

175833.jpg

175840.jpg

Aloitin myös kutomaan toisesta uudesta uhastuksestani,nimittäin mohairlangasta (miten neuleystäväni arvasikaan), itselleni punaista paitaa, jossa pitsineuleena on verkkokuvio. Sitä en kuitenkaan jaksanut kuljettaa kuvattavaksi, joten sen ulkonäkö pysyy vielä salaisuutena.