Tehtyäni päätöksen, etten enää saa ostaa lankoja, löysin itseni kuolaamasta netissä bambulankoja. Illalla päästyäni kotiin löysin postilaatikosta paketin sny:ltä. Paketissa oli BAMBULANKAA! Regia bamboo coloria 100 g ja sitten lisäksi sain vielä pussin karkkiakin! KIITOS! Miten sny taas arvasikaan!? Aloitin heti kutomaan sukkia itselleni uudesta langasta. Ne ovat melkein valmiit ja lankaakaan ei mennyt kuin 50 g eli saan tehtyä vielä jotain ihanasta langasta. Lankaa on tosi mukava kutoa.

Sain taas lainattua kameraa eli tässä kuvia hahtuvalankalapasista  ja punaisesta mohairpuserosta, josta puuttuu vielä toinen hiha, sillä olen hukannut yhden 6 sukkapuikoistani ja kudoin toisen hihan neljällä puikolla, mutta se oli todella tuskaista. Hiha odottaa puikon löytymistä tai uusien ostamista. Lankaa on toistaiseksi mennyt n. 120 grammaa eli varaamastani 250 g jää huikeasti yli.
224707.jpg

224709.jpg
Kudoin lapaset Tallinnasta ostetusta hahtuvasta kahdella säikeellä ja 3,5 puikoilla. Siniset lapaset pesin 40 asteessa ja vihreät 60 asteessa. Vihreistä tuli aika pienet eli mulle sopivat, mutta tosi paksut. Sinisistä tuli isot ja isokätiselle miehelle sopivat.

224708.jpg

Kuva on väärinpäin, kun en osaa sitä kääntää, mut yrittäkää kestää... En tiedä tykkäänkö paidasta. Mohairin karvaisuuden takia, lanka ei pääse kudottaessa "elämään" ja käsiala näyttää aika epätasaiselta. Paita olisi myös voinut olla hieman tyköistuvampi resorin yläpuolelta, koska siihen jää pieni pussi, vaikkei sitä tästä kuvasta näekään. Kaulus on kyllä kiva ja tykkään tuosta verkkoneuleestakin. Mallina olen käyttänyt Ullan ylösalaisin paidan ohjetta, tosin hyvin mukaillen.