Musta takki pääsi eilen varsiaiseen käyttötarkoitukseensa ja ajoi asiansa. Turhan kuuma kyllä näihin talviin. Saisi kyllä tulla toisenlaisia. Kiitos kommenteista. Niitä on kiva saada.

Äitini tilasi minulta puoliksi Bulgarialaiselle pienelle tytölle bulgariahenkiset sukat. Lankavarastoistani ei löytynyt aivan oikeita lipun sävyjä, mutta sinne päin. Ohje on Uhoavan Gnuun Supervauvan polvisukat. Kiva ja selkeä ohje. Täytyy vain toivoa, että tyttö ei ole perinyt siroja eteläisiä geenejä, sillä nämä sukat tarvitsevat kunnon suomalaiset rubenspohkeet.

1121082.jpg

Langat: valkoinen Schachenmayrin reumalankaa, vihreä Lanettia, Punainen Sivillaa ja grafitinharmaa Onlinie supersocke 100.

Teen varmasti toistekin tällä ohjeella. Polvisukat pysyvät kuulemma parhaiten vauvojen jaloissa.

Sitten murinaa... tein joululahjaksi huovutettuja lapasia toiveen mukaisesti. Tein kaiken kuten normaalistikin. Mutta pesukoneessa pyyhe nukasti lapaset. On mulle käynyt toisin päin, muttei koskaan näin.

1121087.jpg

Nukka on huopunut niin syvälle lapasten sisään, ettei sitä saa pois millään. Suurimmat nypin jo ennen kuvausta pois. Näistä taisi tulla mulle uudet työlapaset ja joululahjaksi täytyy kehitellä toiset. Ja sitä sinistä pyyhettä en enää koskaan laita huovutukseen mukaan.