Koska kameran saaminen takaisin kestää vielä melkein kaksi viikkoa päätin kokeilla toisenlaista kuvitustapaa. Ostimme viikko sitten uuden tulostimen tai sellaisen monitoimilaitteen ja siihenhän kuuluu skanneri. Ei ole kovin hieno kuva, mut silti.

630642.jpg

Lapaset on kudottu tänään valmistujaisjuhlansa pitävälle kaverille lahjaksi. Värit eivät ole aivan samat kuin luonnossa, mutta sinnepäin. Vihreä on oikeasti kirkkaampi ja oranssi on oikeasti keltainen jne.  Lankana on Florican jämiä. Puikot olivat 2,5 sukkikset ja silmukoita on 60. Lapaset istuvat ainakin mun käteen tosi hyvin. Tein niistä hieman omia käsiäni isommat, kun mun kädet on niin pienet.

Viimeaikoina en ole ehtinyt kamalasti tekemään käsitöitä. Kesätyöt tuntuu vievän lähes kaiken ajan ja voimat. Pihakin rehottaa hurjaa vauhtia rikkaruohoja ja ruohoa. Tuntuu, että sen hoitaminen on lähinnä kaaoksen hallintaa.

Kävin kyllä eilen ostoksilla. Ostin mustaa kotiväkilankaa hunajakennotakkiin. Suunnitelmat ovat vielä kovin keskeneräisinä paperilla, mutta niistä enemmän sitten, jos saan ne valmiiksi. Ostin myös uusimman IK:n, jossa mun suosikki on Notre Dame Pullover ja on siinä monia muitakin kivoja ohjeita. Ostin myös Vogueknittingin knit.1. Siinä mua viehätti numeron vihreys ja muutama malli, kuten tämä matto ja tämä mekko. Sori kuvan laatu. Skannaamista täytyy hieman vielä opetella, mutta netistä ei löytynyt tuota kuvaa.

630700.jpg