Kommentteja sukistani on ollut mukava lukea. Ne innostavat jatkamaan. Sainkin taas uudet sukat valmiiksi. Nämä ovat ne viime kirjoituksessa mainitut polvisukat.

850275.jpg

Lankana on erilaisia jämiä ja violetein punainen on kesällä hamstraamaani halpaa Maijaa. Suurin osa muista langoista taitaa olla 7-veljestä. Kavennukset jäivät vähän rumasti näkymään vaaleanpunaisessa kerroksessa. Olipa mukavan nopeaa kutoa näin paksusta langasta vaihteenvuoksi. Käytössä musta kyllä miellyttävimpiä ovat ohuemmista langoista kudotut neuleet. Kuten myös nämä muut edellisessä kirjoituksessani mainitsemani aloitukset:

850279.jpg

Meripihka-sukka tai enemmän kai Da Capo-sukka Sisusta. Toinen vielä puuttuu.

850282.jpg 

Onerva-huivi kaksivärisestä langasta.

850287.jpg

Huivibolero Drops Alpakasta. Tämä on kyllä mun lempi lankaa. Olen viime päivinä keskittynyt tähän neuleeseen. Mallikuvio on helppo, mutta silti työ etenee lähes tuskaisen hitaasti. Laskeskelin, että jos saan joka ilta kudottua 3,5 cm, niin työ on valmis 30 päivän kuluttua. Uh. Työt syövät aikaa ja voimia niin paljon, etten ehdi neuloa kuin tunnin verran joka ilta. Uusia suunnitelmia ja ideoita on roppakaupalla. Joululahjaideatkin ovat jo mielessä. Enkä mä edes ole jouluihminen.