Minisweater on siis neuloutunut ja virkkaantunut valmiiksi. Enää puuttuu kiinnityssysteemi. Ehkäpä löydän sen huomisella Helsingin reissulla.

760383.jpg

Parempaa kuvaa luvassa, kun pukeudun näihin viikonloppuna.

Ohje Minisweater Glampyreknitsistä. Muutoksia jouduin tekemään jonkin verran, koska käyttämäni Jaegerin sillkilanka on paljon ohuempaa, kuin ohjeessa mainittu. Levennykset ja kavennukset menivät kokonaan uusiksi. Langan vähyyden vuoksi tein hihoista hieman lyhyemmät, kuin ohjeessa. Lankaa kului melko tasan 150 g.Tein reunan virkkaamalla ohjeesta poiketen (taas). Reunassa lankana on Menitan myyjän avustuksella valitsemani Muskat. Se oli kiilloltaan sopivaa ja täsmälleen saman väristä, kuin mekossa olevat kukat. Kiinnityksenkin joudun tekemään toisella tavalla, kuin ohjeessa. Minulla kun ei ole rintoja täyttämään pikkutakkia, kuten ohjeen kuvassa. Etuosat menevät reilusti päällekkäin. Ajattelin ostaa tai tehdä siihen jonkinlaisen rintaneulan. Tuo hakaneula on turhan punk mun makuun.

Sain viimeksi Menitassa käydessäni lankaa myös keskenräisiin kilttisukkiin, mutta siltikään ne eivät ole valmistuneet. Langan vielä puuttuessa aloitin Tukholmasta ostamastani Jitterbugista Pomatomus sukat. Äh.

760443.jpg

Oikealla huonekalujen verhoilussa käytettävää pehmustevillaa ja vasemalla sukka. Hämästyttävä yhdennäköisyys. Ei kyllä mun makuun.

760453.jpg

Lanka sinällänsä on ihanan tuntuista. Taidan kokeilla tilata samaa lankaa muun värisenä.

Varressa on vain kaksi mallikertaa, sillä epäilin langan riittävyyttä kolmeen. Riittävän pitkät niistä tulee kahdellakin. Tämä on parin toinen sukka. Ensimmäinen ei päässyt mukaan kuvaan, sillä se unohtui mökille. Viimeksi unohtui kamera nyt sukka. Ensimmäinen sukka on huomattavasti sinisempi kuin toinen. En arvannut, että kerä voi olla eripäistä niin eriväristä. Kaikki mikä tässä sukassa on mustaa, on toisessa sinistä, jota tässä on vain pilkkuina. Kikkailu langan eripäillä kutoessa olisi ollut liian työlästä, joten saa kelvata. Sukat ei tule mulle ja niiden saajaa eri värisyys ei haitannut lainkaan.