Liityin mukaan Project Spectrumiin. Kaksi seuraavaa kuukautta pitäisi neuloa pääasiassa punaista, oranssia ja pinkkiä. Tammikuun lopussa neuloin vielä viimeiset vihreät vähään aikaan.

2238710714_7a4bdab932.jpg

Ensin neuloin Wasabi pipon omasta päästä ja omaan päähän. Lankana on Colinetten Cadenza värinä Wasabi Squeeze. Tilasin langan oikeastaan nimen vuoksi, sillä pidän kovasti wasabista. Mutta toisaalta tykkään keltaisella murretuista vihreistä, joten ihan pelkkä nimi ei ostapäätökseen vaikuttanut. Käytin 4 mm puikkoja vyötteen suosituksen mukaan, mutta ehkä kauniimpi pinta olisi tullut 3,5 mm puikoilla. Lankaa kului hieman alle 50 g. Käyttöön tämä tulee.

2237920083_4f1c92e8b4.jpg

Embossed leaves säärystimet. Mallikuvio kirjasta Favorite Socks.

Kaveri toivoi säärystimiä lehtikuviolla. Kokeilin ensin muita lehtikuvioita, mutten saanut niistä kivannäköisiä tällä langalla. Se on Schoeller & Stahlin Klassik mit teflon. Valitsin tämän langan, koska ajattelin, että teflon käsittely voisi auttaa säärystinten puhtaana pysymistä. Loppujen lopuksi valinta harmittaa. Lanka on keinokuituisen tuntuista ja narisi neuloessa. Ja puhtaana pysymisessä auttaisi varmasti parhaiten lanoliinikäsittely. Nyt tuli vain turhia kemiallisia myrkkyjä. Ja reilu yksi kerä jäljellä. Lankaa kului alle 2 kerää. Puikot olivat kokoa 3,5 mm.