Virkkasin ostoskassiani kahtena päivänä, kunnes tajusin, miksen virkkaa enempää. Virkkaaminen saa kummankin käteni rystyset särkemään. Kipu estää virkkaamisen ja virkata ei voi lainkaan moneen päivään. Kutominenkin onnistuu vasta vuorokautta myöhemmin. Yritin kyllä rentouttaa käsiä ja tarkistaa asentoa, mutta ei auttanut taaskaan. No kassi on melkein valmis, täytyy varmaan kutoa siihen yläreuna.

507860.jpg

Aloitin uudestaan virkkaamaan tunikaa. Tällä kertaa laskin silmukkamäärät jne. tosi huolellisesti. Jonkin aikaa kudottuani sykkyräisellä pyöröpuikolla yritin avata neulosta suoraksi. Mutta eihän se onnistunut vaan näytti tältä:

507863.jpg

Onistuin siis yhdistämään päät solmuun. Taidanpa purkaa taas. Täytyy sanoa, että kateeksi käy kun monissa blogeissa valmistuu kuin liukuhihnalta jatkuvasti ihanuuksia ilman ongelmia.

Tuo kuvioneule näyttää kivalta. Otin sen mallin Knitting Nature kirjan Honeycomb Henley ohjeesta. Olen katsellut sitä ohjetta jo jonkin aikaa. Puseron neulos ja väri näyttävät kivoilta, mutta malli jokseenkin epäilyttävältä: lyhyeltä ja leveältä. Mä tykkäisin enemmän kapeasta ja pitkästä mallista.