Mieheni ammuskelee ainoastaan öisin unissaan. Mutta kertomuksista päätellen silloin meno onkin aika villiä. Kun sain luvan neuloa miehelleni unisukat mallin valinta ei ollut vaikeaa. Itsestään selvä malli oli Gentlemans shooting socks.

2607321837_d822f99311.jpg

Mallihan on Nancu Bushin ja löytyy kirjasta Knitting Vintage Socks. Lankana on ruskean harmaan Trekking pro nature. Puikot kokoa 2 mm.  Muutoksena tein malliin sädekavennuksen. Olen huomannut, että muihin kärkimalleihin tulee käytössä reiät sivulle kavennusten kohdalle. Sukkien neulominen kesti kauan. Ehdin muutamaan kertaan miettiä, mikä sai mut neulomaan koon 46 sukkia 2 mm puikoilla.

Aikaa pääsi taas vierähtämään edellisestä päivityksestä. Syynä oli tällä kertaa tietokoneen hajoaminen. Kannettavamme hajosi vain kuukausi takuun päättymisen jälkeen. Raivostutti suuresti. Olin valmis ryhtymään sotatoimiin, mutta turhaan. Hp korjasi mukisematta koneen. Sain samalla myös selville, että yksityishenkilön ostaman kannettavan tulee kestää 2 vuotta käytössä. Jos koneenne hajoavat nopeasti takuun päättymisen jälkeen, niin älkää antako periksi! Kuulin liian monesta, joiden kannettavat olivat hajonneet heti takuun loputtua, ja jotka eivät olleet saaneet koneitaan korjatuksi.