Kahteen viikkoon en ole blogannut, neulonut tai lukenut muita blogeja, sillä mut on vallannut keväisesti pyöräily- ja puutarhanhoitovimma. Ostin uuden IHANAN pyörän. Sitten olenkin pyöräillyt lähes päivittäin. Eilen tein 35 km lenkin pitkin maaseutua. Ihana päivä ja keväiset maisematkin ovat niin kauniita.

Kun en ole pyöräillyt olen kaivanut, kärrännyt ja kuljettanut multaa.

2444886591_9df9f70359.jpg

Tässä kuvassa tienlevennyksen alta pois siirretyt sireenit ja niiden eteen kaivettu kukkapenkki. Nyt tämä penkki on jo täytetty ja seuraavakin kukkapenkki on jo täyttö vaiheessa. Kolmannen käsittely on vasta aloitettu siirtämällä kasvit pois. Uusia kasveja tilasin postimyynnistä Kauppilasta. En ole aikaisemmin tilannut kasveja, joten päätin kokeilla. (olisin linkittänyt Kauppilan, mutta sen nettisivut eivät aukea)

Eilinen aamupäivä käytettiin kolmanteen keväiseen innostukseen. Käytiin hakemassa muutama kuukausi sitten ostamamme purjevene kotiin.

2445714596_0468ae41da.jpg

Ensin se lensi, mutta päätyi kuitenkin onnellisesti kotipihaan trailerin päälle.

2444886861_a75cae096c.jpg

Vene on sellainen, että sen saa helposti (?) trailerin päälle ja sen vuoksi sitä voi kuljetella vesistöstä toiseen halunsa mukaan. Nyt kun vielä opittaisiin purjehtimaan...