Aloitin tänään aamuni pesemällä villasukkia. Pesukoneen villaohjelma, Ecoverin villanpesuainetta ja sitten vain piti odotella, että pääsee ripustamaan.

Kuivumassa näkyy myös uusimmat sukkani. 7-veljestä jättiraidasta neulotut vihreä-lila-vaalean punaiset. Ei mitenkään kovin ihanat, mutta pirteät perussukat.

Muutaman viikon aikana pyykkikoriin kertyneiden sukkien määrästä voi päätellä, että meillä käytetään paljon villasukkia. Talvella pakkasilla käytän mieluiten paksuja villasukkia (vähintään 7-veljestä paksuisia) ja syksyllä, keväällä ja kesällä ohuita. Mieskin käyttää villasukkia päivittäin ja aina öisin. Ohuita sukkia on tullut neulottua eniten, koska ohuet langat ja niille suunnitellut mallit ovat houkuttelevimpia.

Paljon sukkia käyttävänä olen huomannut lankojen laaduissa suuria eroja. Suureksi surukseni kesällä Schoppel wollesta tekemäni Snicket sukat ovat kuluneet jo yhdestä kohtaa kokonaan puhki ja muutama muu kohta on seitin ohutta. Lanka onkin todella kaunista, mutta surukseni se ei juuri kestänyt käyttöä. Ikinä aikaisemmin sukat eivät ole kuluneet näin nopeasti puhki.

Jotkut langat taas ovat ilahduttaneet laadullaan. Olen ollut erittäin tyytyväinen  Fabeliin. Lanka on kestänyt käytössä hyvin, eikä ole juurikaan nyppyyntynyt. Katsokaa vaikka näiden ahkerassa käytössä olleiden hippisukkien kantapäätä!

Ainoa asia mikä Fabelissa harmittaa on värit. Miksi niiden täytyy olla näitä jokseenkin kammottavia itsestään raidottuvia? Dropsin värikartoista löytyy muissa langoissa niin kauniita yksivärisiä sävyjä, miksei sukkalankojakin voisi tehdä niissä? Yritin jopa laittaa palautetta asiasta, mutta en onnistunut löytämään osoitetta, jonne olisin sitä voinut lähettää.